Γλυκό μεθύσι

Ο Μάκης Σεβίλογλου πρωτοεμφανίστηκε ως στιχουργός και συνθέτης το 2003 με το τραγούδι “Θα μεγαλώνουμε μαζί” στη δισκογραφική δουλειά της Χάρις Αλεξίου “Ως την άκρη του ουρανού σου” ενώ η συνεργασία του με την Χάρις Αλεξίου συνεχίστηκε και στο “Βύσσινο και νεράντζι” όπου ήταν ο ένας εκ των δύο βασικών συνθετών.
Αυτή τη φορά μας συστήνεται και ως ερμηνευτής, παρουσιάζοντας 13 τραγούδια σε δικούς του στίχους και μουσικές (πλην ενός, του οποίου τους στίχους έχει γράψει ο Δημ. Κίτσιος).
Την παραγωγή του album έχει επιμεληθεί η Χάρις Αλεξίου η οποία συμμετέχει ερμηνευτικά και σε δύο τραγούδια. Ενώ στο album συμμετέχει και ο Δημήτρης Μητροπάνος με ένα τραγούδι.
Στίχοι που περιγράφουν πότε τον έρωτα, τις ανθρώπινες σχέσεις, την καθημερινότητα, τις μεταφυσικές ανησυχίες, σύγχρονα προβλήματα, μέσα από το πρίσμα του ίδιου του τραγουδοποιού και μουσικές που μαρτυράνε καταβολές από το δημοτικό – λαϊκό έως τη μπαλάντα, το rock και το εναλλακτικό τραγούδι.
Τις ενορχηστρώσεις έκαναν ο Κώστας Βαβάλας και ο ίδιος ο συνθέτης, ενώ οι μουσικοί που έπαιξαν, άλλοι πολύ κι άλλοι λιγότερο γνωστοί, καλύπτουν όλο το φάσμα της σύγχρονης ελληνικής μουσικής.